Oxidationsstabilität von hitzesterilisierten Fleischprodukten in Flachschalen
CLOSED ACCESS
Loading...
Author / Producer
Date
1994
Publication Type
Doctoral Thesis
ETH Bibliography
yes
Citations
Altmetric
CLOSED ACCESS
Data
Rights / License
Permanent link
Publication status
published
External links
Editor
Contributors
Examiner : Escher, Felix
Examiner : Prabucki, Alwin L.
Book title
Journal / series
Volume
Pages / Article No.
Publisher
ETH Zürich
Event
Edition / version
Methods
Software
Geographic location
Date collected
Date created
Subject
FLEISCH-VERARBEITUNG + FLEISCH-KONSERVIERUNG (FLEISCHPRODUKTE); FLEISCH (LEBENSMITTELINDUSTRIE); RANZIGKEIT UND OXIDATION VON LEBENSMITTELN (HUMANERNÄHRUNG); SCHWEINEFLEISCH (FLEISCHPRODUKTE); LEBENSMITTELKONSERVIERUNG DURCH ERHITZEN (LEBENSMITTELINDUSTRIE); LEBENSMITTEL- UND GETRÄNKEVERPACKUNG + VERPACKUNGSMATERIALIEN FÜR LEBENSMITTEL (VERPACKUNGSTECHNIK); MEAT PROCESSING + MEAT PRESERVATION (MEAT PRODUCTS); MEAT (FOOD INDUSTRY); RANCIDITY AND OXIDATION OF FOODS (NUTRITION); PORK MEAT (MEAT PRODUCTS); FOOD PRESERVATION BY HEATING (FOOD INDUSTRY); FOOD AND BEVERAGE PACKAGING + FOOD PACKAGING MATERIALS (PACKAGING TECHNOLOGY)
Organisational unit
Notes
Diss. Techn. Wiss. ETH Zürich, Nr. 10934, 1994. Ref.: F. Escher ; Korref.: A. L. Prabucki.