Oxidationsstabilität von hitzesterilisierten Fleischprodukten in Flachschalen


Loading...

Author / Producer

Date

1994

Publication Type

Doctoral Thesis

ETH Bibliography

yes

Citations

Altmetric

Data

Publication status

published

Editor

Contributors

Examiner : Escher, Felix
Examiner : Prabucki, Alwin L.

Book title

Journal / series

Volume

Pages / Article No.

Publisher

ETH Zürich

Event

Edition / version

Methods

Software

Geographic location

Date collected

Date created

Subject

FLEISCH-VERARBEITUNG + FLEISCH-KONSERVIERUNG (FLEISCHPRODUKTE); FLEISCH (LEBENSMITTELINDUSTRIE); RANZIGKEIT UND OXIDATION VON LEBENSMITTELN (HUMANERNÄHRUNG); SCHWEINEFLEISCH (FLEISCHPRODUKTE); LEBENSMITTELKONSERVIERUNG DURCH ERHITZEN (LEBENSMITTELINDUSTRIE); LEBENSMITTEL- UND GETRÄNKEVERPACKUNG + VERPACKUNGSMATERIALIEN FÜR LEBENSMITTEL (VERPACKUNGSTECHNIK); MEAT PROCESSING + MEAT PRESERVATION (MEAT PRODUCTS); MEAT (FOOD INDUSTRY); RANCIDITY AND OXIDATION OF FOODS (NUTRITION); PORK MEAT (MEAT PRODUCTS); FOOD PRESERVATION BY HEATING (FOOD INDUSTRY); FOOD AND BEVERAGE PACKAGING + FOOD PACKAGING MATERIALS (PACKAGING TECHNOLOGY)

Organisational unit

Notes

Diss. Techn. Wiss. ETH Zürich, Nr. 10934, 1994. Ref.: F. Escher ; Korref.: A. L. Prabucki.

Funding

Related publications and datasets