Untersuchungen über die Qualität und die Reifung von Salami
CLOSED ACCESS
Loading...
Author / Producer
Date
1997
Publication Type
Doctoral Thesis
ETH Bibliography
yes
Citations
Altmetric
CLOSED ACCESS
Data
Rights / License
Permanent link
Publication status
published
External links
Editor
Contributors
Examiner : Amadò, Renato
Examiner : Wenk, Caspar
Book title
Journal / series
Volume
Pages / Article No.
Publisher
ETH Zürich
Event
Edition / version
Methods
Software
Geographic location
Date collected
Date created
Subject
FLEISCH-ALTERUNG + FLEISCH-REIFUNG (FLEISCHPRODUKTE); WÜRSTE + WURSTEREI (FLEISCHPRODUKTE); QUALITÄT, EIGENSCHAFTEN UND KONTROLLE VON WÜRSTEN UND WURSTWAREN (FLEISCHPRODUKTE); FLEISCH-BEWERTUNG + FLEISCH-ANALYSE + FLEISCH-QUALITÄT + FLEISCH-EIGENSCHAFTEN (FLEISCHPRODUKTE); FLEISCH-ZUSAMMENSETZUNG + FLEISCH-CHEMIE + FLEISCH-BIOCHEMIE (FLEISCHPRODUKTE); MEAT AGEING + MEAT RIPENING (MEAT PRODUCTS); SAUSAGES + SAUSAGE PRODUCTION (MEAT PRODUCTS); QUALITY, PROPERTIES AND CONTROL OF SAUSAGES AND SAUSAGE PRODUCTS (MEAT PRODUCTS); MEAT EVALUATION + MEAT ANALYSIS + MEAT QUALITY + MEAT PROPERTIES + MEAT INSPECTION (MEAT PRODUCTS); MEAT COMPOSITION + MEAT CHEMISTRY + MEAT BIOCHEMISTRY (MEAT PRODUCTS)
Organisational unit
Notes
Rückentitel: Qualität und Reifung von Salami. Diss. Techn. Wiss. ETH Zürich, Nr. 12221, 1997. Ref.: R. Amadò ; Korref.: C. Wenk ; Korref.: F. Escher.