Untersuchungen über die Qualität und die Reifung von Salami


Loading...

Author / Producer

Date

1997

Publication Type

Doctoral Thesis

ETH Bibliography

yes

Citations

Altmetric

Data

Publication status

published

Editor

Contributors

Examiner : Amadò, Renato
Examiner : Wenk, Caspar

Book title

Journal / series

Volume

Pages / Article No.

Publisher

ETH Zürich

Event

Edition / version

Methods

Software

Geographic location

Date collected

Date created

Subject

FLEISCH-ALTERUNG + FLEISCH-REIFUNG (FLEISCHPRODUKTE); WÜRSTE + WURSTEREI (FLEISCHPRODUKTE); QUALITÄT, EIGENSCHAFTEN UND KONTROLLE VON WÜRSTEN UND WURSTWAREN (FLEISCHPRODUKTE); FLEISCH-BEWERTUNG + FLEISCH-ANALYSE + FLEISCH-QUALITÄT + FLEISCH-EIGENSCHAFTEN (FLEISCHPRODUKTE); FLEISCH-ZUSAMMENSETZUNG + FLEISCH-CHEMIE + FLEISCH-BIOCHEMIE (FLEISCHPRODUKTE); MEAT AGEING + MEAT RIPENING (MEAT PRODUCTS); SAUSAGES + SAUSAGE PRODUCTION (MEAT PRODUCTS); QUALITY, PROPERTIES AND CONTROL OF SAUSAGES AND SAUSAGE PRODUCTS (MEAT PRODUCTS); MEAT EVALUATION + MEAT ANALYSIS + MEAT QUALITY + MEAT PROPERTIES + MEAT INSPECTION (MEAT PRODUCTS); MEAT COMPOSITION + MEAT CHEMISTRY + MEAT BIOCHEMISTRY (MEAT PRODUCTS)

Organisational unit

Notes

Rückentitel: Qualität und Reifung von Salami. Diss. Techn. Wiss. ETH Zürich, Nr. 12221, 1997. Ref.: R. Amadò ; Korref.: C. Wenk ; Korref.: F. Escher.

Funding

Related publications and datasets