Bioactive compounds in forage legumes: Structural changes during conservation, their fate along the digestive tract and their potential to impact ruminant products

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Datum
2016Typ
- Doctoral Thesis
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https://doi.org/10.3929/ethz-a-010735177Publikationsstatus
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ETH ZürichThema
DIVERSE FUTTERLEGUMINOSEN, HORNKLEE, WUNDKLEE, ETC. (FUTTERBAU); CHEMICAL COMPOSITION, QUALITY AND PROPERTIES OF ANIMAL PRODUCTS; PHYSIOLOGICAL BEHAVIOUR OF FEEDSTUFFS (ANIMAL NUTRITION); MEDICAGO TYPES + LUCERNE (FORAGE CROPPING); RUMINANT NUTRITION, RUMINANT FEEDING AND FEEDSTUFFS (ANIMAL NUTRITION); CATECHOL OXIDASE (ENZYMES); TANNINE (BIOCHEMIE); KATECHOLOXIDASE (ENZYME); PHYSIOLOGISCHES VERHALTEN VON FUTTERMITTELN (TIERERNÄHRUNG); WIEDERKÄUER-ERNÄHRUNG, WIEDERKÄUERFÜTTERUNG UND -FUTTER (TIERERNÄHRUNG); CHEMISCHE ZUSAMMENSETZUNG, QUALITÄT UND EIGENSCHAFTEN VON TIERISCHEN ERZEUGNISSEN; VERDAUUNG (TIERPHYSIOLOGIE); RED CLOVER (FORAGE CROPPING); DIGESTION (ANIMAL PHYSIOLOGY); TANNINS (BIOCHEMISTRY); ROTKLEE (FUTTERBAU); MEDICAGOARTEN + LUZERNE (FUTTERBAU); MISCELLANEOUS FORAGE LEGUMES, BIRD'S FOOT TREFOIL, KIDNEY VETCH, ETC. (FORAGE CROPPING)Organisationseinheit
03428 - Kreuzer, Michael (emeritus) / Kreuzer, Michael (emeritus)
02350 - Dep. Umweltsystemwissenschaften / Dep. of Environmental Systems Science
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