The influence of short-chain fatty acids, vitamins and some other factors on the sulphate-reduction in lactate cultures of Desulphovibrio desulphuricans(Beijerinck), Kluyver and van Niel

Open access
Autor(in)
Datum
1956Typ
- Doctoral Thesis
ETH Bibliographie
yes
Altmetrics
Persistenter Link
https://doi.org/10.3929/ethz-a-000271384Publikationsstatus
publishedExterne Links
Printexemplar via ETH-Bibliothek suchen
Verlag
ETH ZürichThema
KURZKETTIGE FETTSÄUREN (BIOCHEMIE); DESULFOVIBRIO (MIKROBIOLOGIE); VITAMINE + VITAMINKUNDE (BIOCHEMIE); SCHWEFELSÄURE + SULFATE (ANORGANISCHE CHEMIE); SHORT-CHAIN FATTY ACIDS (BIOCHEMISTRY); DESULFOVIBRIO (MICROBIOLOGY); VITAMINS + VITAMINOLOGY (BIOCHEMISTRY); SULFURIC ACID + SULFATES (INORGANIC CHEMISTRY)Anmerkungen
SA aus: Schweizerische Zeitschrift für Hydrologie, 1955, Band 17, Heft 2, S.265-347. Diss. Techn.Wiss. ETH Zürich, Nr. 2457, 1956. Ref.: Wikén, T. ; Korref.: Jaag, O..ETH Bibliographie
yes
Altmetrics