Closed access
Author
Date
1997Type
- Doctoral Thesis
ETH Bibliography
yes
Altmetrics
Permanent link
https://doi.org/10.3929/ethz-a-001827568Publication status
publishedExternal links
Search print copy at ETH Library
Publisher
ETH ZürichSubject
FLEISCH-ALTERUNG + FLEISCH-REIFUNG (FLEISCHPRODUKTE); WÜRSTE + WURSTEREI (FLEISCHPRODUKTE); QUALITÄT, EIGENSCHAFTEN UND KONTROLLE VON WÜRSTEN UND WURSTWAREN (FLEISCHPRODUKTE); FLEISCH-BEWERTUNG + FLEISCH-ANALYSE + FLEISCH-QUALITÄT + FLEISCH-EIGENSCHAFTEN (FLEISCHPRODUKTE); FLEISCH-ZUSAMMENSETZUNG + FLEISCH-CHEMIE + FLEISCH-BIOCHEMIE (FLEISCHPRODUKTE); MEAT AGEING + MEAT RIPENING (MEAT PRODUCTS); SAUSAGES + SAUSAGE PRODUCTION (MEAT PRODUCTS); QUALITY, PROPERTIES AND CONTROL OF SAUSAGES AND SAUSAGE PRODUCTS (MEAT PRODUCTS); MEAT EVALUATION + MEAT ANALYSIS + MEAT QUALITY + MEAT PROPERTIES + MEAT INSPECTION (MEAT PRODUCTS); MEAT COMPOSITION + MEAT CHEMISTRY + MEAT BIOCHEMISTRY (MEAT PRODUCTS)Notes
Rückentitel: Qualität und Reifung von Salami. Diss. Techn. Wiss. ETH Zürich, Nr. 12221, 1997. Ref.: R. Amadò ; Korref.: C. Wenk ; Korref.: F. Escher.More
Show all metadata
ETH Bibliography
yes
Altmetrics