Growth performance, carcass characteristics and meat palatability attributes in steers of various beef breeds compared at a similar level of intramuscular fat content
Open access
Autor(in)
Datum
2001Typ
- Doctoral Thesis
ETH Bibliographie
yes
Altmetrics
Persistenter Link
https://doi.org/10.3929/ethz-a-004268179Publikationsstatus
publishedExterne Links
Printexemplar via ETH-Bibliothek suchen
Verlag
ETH ZürichThema
MASTLEISTUNG + MASTTIERHALTUNG (TIERHALTUNG); SCHLACHTKÖRPERUNTERSUCHUNG, -BEWERTUNG UND -ZUSAMMENSETZUNG (SCHLACHTTIERE); FLEISCH-BEWERTUNG + FLEISCH-ANALYSE + FLEISCH-QUALITÄT + FLEISCH-EIGENSCHAFTEN (FLEISCHPRODUKTE); WACHSTUM (TIERPHYSIOLOGIE); ROTFLECKVIEH + SIMMENTALERVIEH (RINDERZUCHT); FRANZÖSISCHE FLEISCHRASSEN, LIMOUSIN, CHAROLAIS, BLONDE D'AQUITAINE, MAINE-ANJOU, ETC. (RINDERZUCHT); ITALIENISCHE FLEISCHRASSEN, CHIANINA, MARCHIGIANA, PIEMONTESE, ROMAGNOLA (RINDERZUCHT); FLEISCH-FETT + FETTGEHALT DES FLEISCHES (FLEISCHPRODUKTE); MEAT YIELD + FATTENING ANIMALS + FATTENING EFFICIENCY (ANIMAL HUSBANDRY); CARCASS GRADING + CARCASS ANALYSIS + CARCASS COMPOSITION (SLAUGHTER ANIMALS); MEAT EVALUATION + MEAT ANALYSIS + MEAT QUALITY + MEAT PROPERTIES + MEAT INSPECTION (MEAT PRODUCTS); ANIMAL GROWTH (ANIMAL PHYSIOLOGY); RED SPOTTED CATTLE + SIMMENTAL CATTLE (CATTLE BREEDING); FRENCH MEAT BREEDS, LIMOUSIN, CHAROLAIS, BLONDE D'AQUITAINE, MAINE-ANJOU, ETC. (CATTLE BREEDING); ITALIAN MEAT BREEDS, CHIANINA, MARCHIGIANA, PIEMONTESE, ROMAGNOLA (CATTLE BREEDING); MEAT FAT + FAT CONTENT OF MEAT (MEAT PRODUCTS)Organisationseinheit
03428 - Kreuzer, Michael (emeritus) / Kreuzer, Michael (emeritus)
Anmerkungen
Diss., Naturwissenschaften ETH Zürich, Nr. 14316, 2002.ETH Bibliographie
yes
Altmetrics