Optimierung der fermentativen Verarbeitung von Maniok zu Attiéké durch den Einsatz von Starterkulturen in einem standartisierten Herstellungsverfahren

Closed access
Author
Date
2004Type
- Doctoral Thesis
ETH Bibliography
yes
Altmetrics
Permanent link
https://doi.org/10.3929/ethz-a-004751174Publication status
publishedExternal links
Search print copy at ETH Library
Publisher
ETH ZürichSubject
MANIOK (PFLANZENBAU); LEBENSMITTELKONSERVIERUNG DURCH FERMENTATION + FERMENTIERTE LEBENSMITTEL (LEBENSMITTELINDUSTRIE); MIKROBIELLE LEBENSMITTELZUSÄTZE, STARTER- UND SCHUTZKULTUREN (LEBENSMITTELINDUSTRIE); CASSAVA (CROP PRODUCTION); FOOD PRESERVERATION BY FERMENTATION + FERMENTED FOODS (FOOD INDUSTRY); MICROBIAL FOOD ADDITIVES, PROTECTIVE AND STARTER CULTURES (FOOD INDUSTRY)Organisational unit
03324 - Escher, Felix
Notes
Diss., Eidgenössische Technische Hochschule ETH Zürich, Nr. 15473.More
Show all metadata
ETH Bibliography
yes
Altmetrics