Iron fortification of rice: a potential strategy to counteract iron deficiency?
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2006Type
- Doctoral Thesis
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https://doi.org/10.3929/ethz-a-005207866Publication status
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EISEN + EISENVERBINDUNGEN (ERNÄHRUNGSPHYSIOLOGIE); REIS (PFLANZENBAU); VERARBEITUNG VON KÖRNERFRÜCHTEN MIT AUSNAHME VON WEIZEN UND ROGGEN (GETREIDETECHNOLOGIE); LEBENSMITTELZUSATZSTOFFE + NAHRUNGSERGÄNZUNGSMITTEL (LEBENSMITTELINDUSTRIE); EISENMANGELKRANKHEITEN (MEDIZIN); IRON + IRON COMPOUNDS (NUTRITIONAL PHYSIOLOGY); RICE (CROP PRODUCTION); GRAIN PROCESSING OTHER THAN WHEAT AND RYE (CEREAL TECHNOLOGY); FOOD ADDITIVES + DIETARY SUPPLEMENTS (FOOD INDUSTRY); IRON DEFICIENCY DISEASES (MEDICINE)Organisational unit
03413 - Hurrell, Richard Frederick
Notes
Diss., Naturwissenschaften, Eidgenössische Technische Hochschule ETH Zürich, Nr. 16491, 2006.More
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