Virulent bacteriophages for control of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in foods

Open access
Autor(in)
Datum
2007Typ
- Doctoral Thesis
ETH Bibliographie
yes
Altmetrics
Persistenter Link
https://doi.org/10.3929/ethz-a-005420490Publikationsstatus
publishedExterne Links
Printexemplar via ETH-Bibliothek suchen
Verlag
ETH ZurichThema
ENTKEIMUNG + ENTKEIMUNGSFILTER (LEBENSMITTELINDUSTRIE); BAKTERIOPHAGEN (VIROLOGIE); LEBENSMITTEL-KONSERVIERUNG + HALTBARKEIT VON LEBENSMITTELN (LEBENSMITTELINDUSTRIE); LISTERIA (MIKROBIOLOGIE); SALMONELLA TYPHIMURIUM (MIKROBIOLOGIE); SALMONELLAPHAGEN (VIROLOGIE); GERM REMOVAL + GERM REMOVAL FILTERS (FOOD INDUSTRY); BACTERIOPHAGES (VIROLOGY); FOOD PRESERVATION + FOOD SHELF LIFE (FOOD INDUSTRY); LISTERIA (MICROBIOLOGY); SALMONELLA TYPHIMURIUM (MICROBIOLOGY); SALMONELLAPHAGES (VIROLOGY)Organisationseinheit
03651 - Loessner, Martin / Loessner, Martin
ETH Bibliographie
yes
Altmetrics