Show simple item record

dc.contributor.author
Amadò, Renato
dc.date.accessioned
2017-07-06T08:40:45Z
dc.date.available
2017-06-13T06:03:41Z
dc.date.available
2017-06-29T08:09:27Z
dc.date.available
2017-07-06T08:40:45Z
dc.date.issued
2007
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/20.500.11850/150175
dc.identifier.doi
10.3929/ethz-a-005503174
dc.language.iso
de
en_US
dc.publisher
ETH Zürich, ITS-MMS
en_US
dc.rights.uri
http://rightsstatements.org/page/InC-NC/1.0/
dc.subject
LEBENSMITTEL-INHALTSSTOFFE + LEBENSMITTEL-ZUSAMMENSETZUNG + LEBENSMITTEL-BIOCHEMIE (HUMANERNÄHRUNG)
en_US
dc.subject
LEBENSMITTEL-SICHERHEIT + LEBENSMITTEL-ÜBERWACHUNG + LEBENSMITTEL-KONTROLLE + LEBENSMITTEL-CHEMIE (ÖFFENTLICHES GESUNDHEITSWESEN)
en_US
dc.subject
VORLESUNGEN + VORTRÄGE (DOKUMENTENTYP)
en_US
dc.subject
VIDEOAUFZEICHNUNG + VIDEOKASSETTE (DOKUMENTENTYP)
en_US
dc.subject
FOOD INGREDIENTS, FOOD CONSTITUENTS, FOOD COMPOSITION, FOOD BIOCHEMISTRY (HUMAN NUTRITION)
en_US
dc.subject
FOOD INSPECTION + FOOD CHEMISTRY + FOOD SAFETY (PUBLIC HEALTH)
en_US
dc.subject
LECTURES (DOCUMENT TYPES)
en_US
dc.subject
VIDEO RECORDINGS + VIDEO CASSETTES (DOCUMENT TYPES)
en_US
dc.title
Chemie in Lebensmitteln - ein reichhaltiges Menü
en_US
dc.type
Presentation
dc.rights.license
In Copyright - Non-Commercial Use Permitted
ethz.journal.title
Abschiedsvorlesung von Professorinnen und Professoren / ETH Zürich. Departement Agrar- und Lebensmittelwissenschaften
ethz.journal.volume
2007
en_US
ethz.size
(54 min.)
en_US
ethz.code.ddc
6 - Technology, medicine and applied sciences::660 - Chemical engineering
en_US
ethz.event
Abschiedsvorlesung ETH Zürich
en_US
ethz.notes
Aufzeichnung der Veranstaltung im Auditorium Maximum der ETH Zürich, 26. November 2007.
en_US
ethz.identifier.nebis
005503174
ethz.publication.place
Zürich
en_US
ethz.publication.status
published
ethz.leitzahl
ETH Zürich::00002 - ETH Zürich::00012 - Lehre und Forschung::00007 - Departemente::02070 - Dep. Gesundheitswiss. und Technologie / Dep. of Health Sciences and Technology::02701 - Inst.f. Lebensmittelwiss.,Ernährung,Ges. / Institute of Food, Nutrition, and Health
en_US
ethz.identifier.url
http://www.video.ethz.ch/speakers/lecture/9c65a171-a7ed-40a8-813d-58b0cd3f4610.html
ethz.date.deposited
2017-06-13T06:04:39Z
ethz.source
ECOL
ethz.identifier.importid
imp59366ab6cb01697721
ethz.ecolpid
eth:29975
ethz.eth
yes
en_US
ethz.availability
Open access
en_US
ethz.rosetta.installDate
2017-06-29T08:09:29Z
ethz.rosetta.lastUpdated
2018-11-05T13:59:16Z
ethz.rosetta.versionExported
true
ethz.COinS
ctx_ver=Z39.88-2004&rft_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:journal&rft.atitle=Chemie%20in%20Lebensmitteln%20-%20ein%20reichhaltiges%20Men%C3%BC&rft.jtitle=Abschiedsvorlesung%20von%20Professorinnen%20und%20Professoren%20/%20ETH%20Z%C3%BCrich.%20Departement%20Agrar-%20und%20Lebensmittelwissenschaften&rft.date=2007&rft.volume=2007&rft.au=Amad%C3%B2,%20Renato&rft.genre=unknown&
 Search via SFX

Files in this item

Thumbnail

Publication type

Show simple item record