
Open access
Autor(in)
Mock, Reto
Datum
2011Typ
- Master Thesis
ETH Bibliographie
yes
Altmetrics
Persistenter Link
https://doi.org/10.3929/ethz-a-006660133Publikationsstatus
publishedExterne Links
Suchen via SFX
Verlag
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich, Department of Computer Science, Institute of Information Systems, Global Information Systems GroupThema
INFORMATIONSMANAGEMENT (MANAGEMENT VON COMPUTERSYSTEMEN); LEBENSMITTEL-INHALTSSTOFFE + LEBENSMITTEL-ZUSAMMENSETZUNG + LEBENSMITTEL-BIOCHEMIE (HUMANERNÄHRUNG); DATENBANKVERWALTUNG + DATENBANKADMINISTRATION (INFORMATIONSSYSTEME); INFORMATION MANAGEMENT (MANAGEMENT OF COMPUTER SYSTEMS); FOOD INGREDIENTS, FOOD CONSTITUENTS, FOOD COMPOSITION, FOOD BIOCHEMISTRY (HUMAN NUTRITION); DATABASE MANAGEMENT + DATABASE ADMINISTRATION (INFORMATION SYSTEMS)Organisationseinheit
02642 - Institut für Informationssysteme / Institute of Information Systems
Anmerkungen
Master Thesis ETH Zürich, 2011.ETH Bibliographie
yes
Altmetrics