Nanostructured calcium and iron compounds as novel food fortificants: production, characterization and absorption in animal models
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Autor(in)
Datum
2016Typ
- Doctoral Thesis
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yes
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https://doi.org/10.3929/ethz-a-010797554Publikationsstatus
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ETH ZürichThema
KALZIUM + KALZIUMVERBINDUNGEN (ERNÄHRUNGSPHYSIOLOGIE); EISEN + EISENVERBINDUNGEN (ERNÄHRUNGSPHYSIOLOGIE); NANOSTRUKTURIERTE MATERIALIEN (PHYSIK DER KONDENSIERTEN MATERIE); LEBENSMITTELZUSATZSTOFFE + NAHRUNGSERGÄNZUNGSMITTEL (LEBENSMITTELINDUSTRIE); RESORPTION (PHYSIOLOGIE); BIOLOGISCHE VERFÜGBARKEIT (METABOLISMUS); TIERISCHE MODELLE IN DER MEDIZIN; RATTUS (ZOOLOGIE); CALCIUM + CALCIUM COMPOUNDS (NUTRITIONAL PHYSIOLOGY); IRON + IRON COMPOUNDS (NUTRITIONAL PHYSIOLOGY); NANOSTRUCTURED MATERIALS (CONDENSED MATTER PHYSICS); FOOD ADDITIVES + DIETARY SUPPLEMENTS (FOOD INDUSTRY); RESORPTION (PHYSIOLOGY); BIOAVAILIABILITY (METABOLISM); ANIMAL MODELS IN MEDICINE; RATTUS (ZOOLOGY)Organisationseinheit
02070 - Dep. Gesundheitswiss. und Technologie / Dep. of Health Sciences and Technology
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