Transkulinarische Grundsatzerklärung
dc.contributor.author
Hofmann, Tatjana
dc.date.accessioned
2023-03-13T15:13:43Z
dc.date.available
2023-01-15T20:42:40Z
dc.date.available
2023-03-13T14:03:33Z
dc.date.available
2023-03-13T15:13:43Z
dc.date.issued
2022-09-24
dc.identifier.isbn
978-3-949262-24-1
en_US
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/20.500.11850/592428
dc.language.iso
de
en_US
dc.publisher
edition Fototapeta
en_US
dc.title
Transkulinarische Grundsatzerklärung
en_US
dc.type
Book Chapter
ethz.book.title
Das Buch vom Essen
en_US
ethz.pages.start
164
en_US
ethz.pages.end
169
en_US
ethz.version.edition
2. Auflage
en_US
ethz.publication.place
Berlin
en_US
ethz.publication.status
published
en_US
ethz.leitzahl
ETH Zürich::00002 - ETH Zürich::00003 - Schulleitung und Dienste::00022 - Bereich VP Forschung / Domain VP Research::02803 - Collegium Helveticum / Collegium Helveticum
en_US
ethz.leitzahl.certified
ETH Zürich::00002 - ETH Zürich::00003 - Schulleitung und Dienste::00022 - Bereich VP Forschung / Domain VP Research::02803 - Collegium Helveticum / Collegium Helveticum
en_US
ethz.relation.isPartOf
https://www.edition-fototapeta.eu/das-buch-vom-essen_neuauflage
ethz.date.deposited
2023-01-15T20:42:40Z
ethz.source
FORM
ethz.eth
yes
en_US
ethz.availability
Metadata only
en_US
ethz.rosetta.installDate
2023-03-13T15:13:46Z
ethz.rosetta.lastUpdated
2023-03-13T15:13:46Z
ethz.rosetta.versionExported
true
ethz.COinS
ctx_ver=Z39.88-2004&rft_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:journal&rft.atitle=Transkulinarische%20Grundsatzerkl%C3%A4rung&rft.date=2022-09-24&rft.spage=164&rft.epage=169&rft.au=Hofmann,%20Tatjana&rft.isbn=978-3-949262-24-1&rft.genre=bookitem&rft.btitle=Das%20Buch%20vom%20Essen
Files in this item
Files | Size | Format | Open in viewer |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |
Publication type
-
Book Chapter [9541]