Impact of different packaging films on smear microflora composition, metabolic activity and quality of red-smear cheeses during cold storage

Open access
Author
Date
2014Type
- Doctoral Thesis
ETH Bibliography
yes
Altmetrics
Permanent link
https://doi.org/10.3929/ethz-a-010158857Publication status
publishedExternal links
Search print copy at ETH Library
Publisher
ETH-ZürichSubject
KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN, KUNSTSTOFFBEHÄLTER (VERPACKUNGSTECHNIK); SOFT CHEESE + SEMI-SOFT CHEESE (CHEESEMAKING); KÄSE-BIOLOGIE + KÄSE-MIKROBIOLOGIE; LEBENSMITTEL-KONSERVIERUNG DURCH KÄLTE (LEBENSMITTELINDUSTRIE); EMMENTAL CHEESE + GRUYERE CHEESE (CHEESEMAKING); CHEESE BIOLOGY + CHEESE MICROBIOLOGY; LEBENSMITTEL- UND GETRÄNKEVERPACKUNG + VERPACKUNGSMATERIALIEN FÜR LEBENSMITTEL (VERPACKUNGSTECHNIK); WEICHKÄSE + HALBHARTKÄSE (KÄSEHERSTELLUNG); PLASTICS PACKING, PLASTICS CONTAINERS (PACKAGING TECHNOLOGY); PLASTIC FOILS; KUNSTSTOFFFOLIEN; FOOD AND BEVERAGE PACKAGING + FOOD PACKAGING MATERIALS (PACKAGING TECHNOLOGY); EMMENTALERKÄSE + GREYERZERKÄSE (KÄSEHERSTELLUNG); FOOD PRESERVATION BY REFRIGERATION (FOOD INDUSTRY)Organisational unit
02070 - Dep. Gesundheitswiss. und Technologie / Dep. of Health Sciences and Technology03626 - Lacroix, Christophe / Lacroix, Christophe
01769 - DR Lebensmittelwissenschaften / DR Food Sciences
More
Show all metadata
ETH Bibliography
yes
Altmetrics