Quantitative analysis of micro-structural transformation in extrusion processing of powder binder system

Closed access
Autor(in)
Datum
2006Typ
- Doctoral Thesis
ETH Bibliographie
yes
Altmetrics
Persistenter Link
https://doi.org/10.3929/ethz-a-005195239Publikationsstatus
publishedExterne Links
Printexemplar via ETH-Bibliothek suchen
Zeitschrift / Serie
Journal of Food Process EngineeringBand
Verlag
ETH-ZürichThema
MECHANISCHE VERFAHRENSTECHNIK; PULVERTECHNOLOGIE (VERFAHRENSTECHNIK); SUSPENSIONS (HYDRODYNAMICS); EUTECTIC + DYSTECTIC + PERITECTIC + PHASE TRANSITIONS (PHYSICAL CHEMISTRY); SHEAR FLOW (FLUID DYNAMICS); RHEOLOGY (FLUID MECHANICS); EXTRUSION UND TEXTURIERUNG VON LEBENSMITTELN (LEBENSMITTELINDUSTRIE); MECHANICAL PROCESS ENGINEERING; RHEOLOGIE (FLUIDMECHANIK); EXTRUSION AND TEXTURATION OF FOOD (FOOD INDUSTRY); POWDER TECHNOLOGY (PROCESS ENGINEERING); SCHERSTRÖMUNG (FLUIDDYNAMIK); EUTEKTIKUM + DYSTEKTIKUM + PERITEKTIKUM + PHASENÜBERGÄNGE (PHYSIKALISCHE CHEMIE); SUSPENSIONEN (HYDRODYNAMIK)Organisationseinheit
03345 - Windhab, Erich Josef (emeritus) / Windhab, Erich Josef (emeritus)
ETH Bibliographie
yes
Altmetrics