Risk Perception and Communication of Two Potential Food Risks

Open access
Author
Date
2014Type
- Doctoral Thesis
ETH Bibliography
yes
Altmetrics
Permanent link
https://doi.org/10.3929/ethz-a-010346983Publication status
publishedExternal links
Search print copy at ETH Library
Publisher
ETH-ZürichSubject
LEBENSMITTELBEDINGTE KRANKHEITEN + LEBENSMITTELINFEKTIONEN (PATHOLOGIE); FOOD ADDITIVES + DIETARY SUPPLEMENTS (FOOD INDUSTRY); KONSUMVERHALTEN + KONSUMENTENVERHALTEN; CONSUMER BEHAVIOUR; EVALUATION AND PERCEPTION OF HEALTH RISKS; CAMPYLOBACTER (MIKROBIOLOGIE); FOOD INSPECTION + FOOD CHEMISTRY + FOOD SAFETY (PUBLIC HEALTH); FOODBORNE DISEASES + FOODBORNE INFECTIONS (PATHOLOGY); EINSCHÄTZUNG VON GESUNDHEITSRISIKEN; LEBENSMITTELZUSATZSTOFFE + NAHRUNGSERGÄNZUNGSMITTEL (LEBENSMITTELINDUSTRIE); LEBENSMITTEL-SICHERHEIT + LEBENSMITTEL-ÜBERWACHUNG + LEBENSMITTEL-KONTROLLE + LEBENSMITTEL-CHEMIE (ÖFFENTLICHES GESUNDHEITSWESEN); KONSUMENTENINFORMATIONEN; CAMPYLOBACTER (MICROBIOLOGY); CONSUMER INFORMATIONOrganisational unit
02070 - Dep. Gesundheitswiss. und Technologie / Dep. of Health Sciences and Technology03780 - Siegrist, Michael / Siegrist, Michael
More
Show all metadata
ETH Bibliography
yes
Altmetrics