Lipide im Fettgewebe und Magerfleisch von Mastschweinen aus Kreuzungen bei unterschiedlicher Fütterung
Closed access
Date
1993Type
- Doctoral Thesis
ETH Bibliography
yes
Altmetrics
Permanent link
https://doi.org/10.3929/ethz-a-000916106Publication status
publishedExternal links
Search print copy at ETH Library
Publisher
ETH ZürichSubject
SCHWEINE-ERNÄHRUNG, SCHWEINE-FÜTTERUNG UND -FUTTER (SCHWEINEHALTUNG); FLEISCH-BEWERTUNG + FLEISCH-ANALYSE + FLEISCH-QUALITÄT + FLEISCH-EIGENSCHAFTEN (FLEISCHPRODUKTE); SCHWEINEMAST + MASTSCHWEINE; FLEISCH-FETT + FETTGEHALT DES FLEISCHES (FLEISCHPRODUKTE); KREUZUNG, HYBRIDISIERUNG UND HYBRIDZÜCHTUNG (TIERZUCHT); PIG NUTRITION, PIG FEEDING AND FEEDSTUFFS (PIG FARMING); MEAT EVALUATION + MEAT ANALYSIS + MEAT QUALITY + MEAT PROPERTIES + MEAT INSPECTION (MEAT PRODUCTS); PIG FATTENING + FATTENING PIGS; MEAT FAT + FAT CONTENT OF MEAT (MEAT PRODUCTS); CROSS BREEDING, HYBRIDIZATION AND HYBRID BREEDING (ANIMAL BREEDING)Notes
Diss. NATURWISS. ETH Zürich, Nr. 10303, 1993. Ref.: A. L. Prabucki ; Korref.: R. Amadò ; Korref.: N. Künzi.More
Show all metadata
ETH Bibliography
yes
Altmetrics