Les bactéries probiotiques dans les aliments fonctionnels = un défit d'envergure pour la recherche en biotechnologie alimentaire
Open access
Author
Date
2003Type
- Presentation
ETH Bibliography
yes
Altmetrics
Permanent link
https://doi.org/10.3929/ethz-a-004524516Publication status
publishedJournal / series
Einführungsvorlesung von Professorinnen und Professoren / ETH Zürich. Departement Agrar- und LebensmittelwissenschaftenVolume
Publisher
Bildarchiv der ETH-Bibliothek Prod.Event
Subject
DIGITAL VERSATILE DISC, DVD (DOKUMENTENTYP); VORLESUNGEN + VORTRÄGE (DOKUMENTENTYP); DIGITAL VERSATILE DISC, DVD (DOCUMENT TYPES); LECTURES (DOCUMENT TYPES)Organisational unit
02300 - Departement Agrar- und Lebensmittelwissenschaften / Department of Agricultural and Food Sciences
Notes
Aufzeichnung der Veranstaltung im Auditorium maximum der ETH Zürich, 6. Mai 2003.More
Show all metadata
ETH Bibliography
yes
Altmetrics