Recent Submissions 

  1. Rheology and modelling of fats for 3D printing 

    Mishra, Kim (2021)
    Presentation
  2. Understanding astringency in legume based milk alternatives 

    Cazares Godoy, Ana C.; Assad-Bustillos, Melissa; Devezeaux de Lavergne, Marine; et al. (2021)
    Presentation
  3. Relationships between astringency perception and saliva lubrication over time after the in situ addition of pea protein dispersions 

    Assad-Bustillos, Melissa; Devezeaux de Lavergne, Marine; Hartmann, Christoph; et al. (2021)
    Presentation
  4. Unternehmen lassen Pandemie zunehmend hinter sich 

    Abberger, Klaus (2021)
    Presentation
  5. ÖV nach Corona 

    Axhausen, Kay W. (2021)
    Presentation
  6. Wie macht man Online-Kommunikation für Bibliotheken? 

    Kyburz, Deborah (2021)
    Presentation
  7. Future mobility trends 

    Axhausen, Kay W. (2021)
    Presentation
  8. Mobilitätsverhalten nach SARS-CoV-2 

    Axhausen, Kay W. (2021)
    Presentation
  9. Behavioral modelling with big data 

    Axhausen, Kay W. (2021)
    Presentation
  10. Verkehrliche Auswirkungen und Infrastrukturbedarf 

    Livingston, Clarissa; Hörl, Sebastian; Baumberger-Fischer, R.; et al. (2021)
    Presentation
  11. Auswirkungen von COVID-19 und kommt alles wieder zum Alten? 

    Hintermann, Beat (2020)
    Presentation
  12. Pigovian transport pricing 

    Hintermann, Beat; Schoeman, Beaumont; Götschi, Thomas; et al. (2021)
    Presentation

View more