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Effects of different finishing diets on the composition of beef from grass-fed steers
(2006)4th EuroFed Lipic Congress. Oils, Fatts and Lipids for a Healthier FutureOther Conference Item -
Colour, texture and dietetic value of beef from grass-based production systems
(2004)Forschung im Bereich der Tierproduktion : Zusammenfassungen der VorträgeOther Conference Item -
Distinct 18:1 trans isomer profiles found in beef from different origins and production systems
(2006)Oils, fats and lipids for a healthier future. The need for interdisciplinary approachesOther Conference Item -
Die besondere Fettsäurenzusammensetzung der Alpmilch
(2004)Schriftenreihe aus dem Institut für Nutztierwissenschaften, Ernährung-Produkte-Umwelt, ETH-Zürich ~ Lipide in Fleisch, Milch und Ei - Herausforderung für die Tierernährung : Tagung zur Würdigung des 60. Geburtstags von Caspar Wenk : Tagungsbericht, 13. Mai 2004Other Conference Item -
Influence on fatty acid profile in cow’s milk of feeding extruded linseed at the end of the dry period and/or at the start of the lactation
(2006)Proceedings of the Society of Nutrition Physiology = Berichte der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie ~ 60. Tagung vom 21.-23.03.2006 in GöttingenOther Conference Item -
Effects of different finishing diets on fattening performance, carcass characteristic and meat quality of grass-fed steers
(2007)Proceedings of the Society of Nutrition Physiology = Berichte der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie ~ 61. Tagung vom 6.-8.03.2007 in GöttingenOther Conference Item