Essais d'amélioration de la qualité microbiologique et nutritive des aliments à base de manioc (Manihot esculenta, Crantz) tenant compte des habitudes alimentaires observées au Zaïre
Closed access
Author
Date
1989Type
- Doctoral Thesis
ETH Bibliography
yes
Altmetrics
Permanent link
https://doi.org/10.3929/ethz-a-000541576Publication status
publishedExternal links
Search print copy at ETH Library
Publisher
ETH ZürichSubject
MANIOK (PFLANZENBAU); ESSGEWOHNHEITEN + ESSVERHALTEN + NAHRUNGSWAHL (HUMANERNÄHRUNG); KONGO, DEMOKRATISCHE REPUBLIK KONGO, EHEMALS ZAIRE (ZENTRALAFRIKA); PFLANZLICHE LEBENSMITTEL + ESSBARE PFLANZEN (HUMANERNÄHRUNG); LEBENSMITTELKONSERVIERUNG DURCH FERMENTATION + FERMENTIERTE LEBENSMITTEL (LEBENSMITTELINDUSTRIE); MANIOKSTÄRKE + KASSAVASTÄRKE + YAMSSTÄRKE (STÄRKEPRODUKTION); CASSAVA (CROP PRODUCTION); EATING HABITS + NUTRITIONAL BEHAVIOUR + CHOICE OF FOOD (HUMAN NUTRITION); CONGO, DEMOCRATIC REPUBLIC OF THE CONGO, FORMER ZAIRE (CENTRAL AFRICA); VEGETABLE FOODSTUFFS + EDIBLE PLANTS (HUMAN NUTRITION); FOOD PRESERVERATION BY FERMENTATION + FERMENTED FOODS (FOOD INDUSTRY); MANIOC STARCH + CASSAVA STARCH + YAM STARCH (STARCH PRODUCTION)Notes
Diss. Techn. Wiss. ETH Zürich, Nr. 8834, 1989. Ref.: W. Schmidt-Lorenz ; Korref.: M. R. Bachmann.More
Show all metadata
ETH Bibliography
yes
Altmetrics