Systematic studies on process optimization to minimize acrylamide contents in food
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2005Type
- Doctoral Thesis
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https://doi.org/10.3929/ethz-a-005068683Publication status
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POLLUTANT RESIDUES AND CONTAMINATIONS IN FOODS (FOOD INDUSTRY); FEINBACKWAREN + KONDITOREIWAREN + PUDDINGS (BÄCKEREI); ACRYLIC ACID AMIDES + ACRYLIC ACID THIOAMIDES (ALIPHATIC UNSATURATED CARBOXYLIC ACIDS); MANDELN + MANDELBÄUME (OBSTBAU); KARTOFFEL-VERARBEITUNGSPRODUKTE (LEBENSMITTELINDUSTRIE); SCHADSTOFFMINDERUNG (UMWELTSCHUTZ); PASTRY + CAKES + BISCUITS + PUDDINGS (BAKERY); ACRYLSÄUREAMIDE + ACRYLSÄURETHIOAMIDE (ALIPHATISCHE UNGESÄTTIGTE CARBONSÄUREN); LEBENSMITTELKONSERVIERUNG DURCH ERHITZEN (LEBENSMITTELINDUSTRIE); ALMONDS + ALMOND TREES (FRUIT GROWING); FOOD PRESERVATION BY HEATING (FOOD INDUSTRY); SCHADSTOFFRÜCKSTÄNDE UND VERUNREINIGUNGEN IN LEBENSMITTELN (LEBENSMITTELINDUSTRIE); POTATO PROCESSING PRODUCTS (FOOD INDUSTRY); POLLUTION REDUCTION (ENVIRONMENTAL PROTECTION)Organisational unit
03240 - Amadò, Renato
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